Politic

Lucian Lungoci: Prețul energiei este preocuparea majoră a românilor

”Toate cercetările sociologice din ultima perioadă evidențiază aceeași realitate: prețul energiei este preocuparea majoră a românilor! Acest indicator alimentează puternic inflația generală, iar 70% din scumpirile actuale au la bază prețul energiei.
Nimic nu se poate poate construi dacă nu este stopată creșterea prețurilor la energie și gaze: nici bugetul național, nici majorarea pensiilor, nici creșterea salariului minim. Mai mult decât atât, toate majorările de pensii și salarii vor fi înghițite de facturile la curent și gaz!
Social democrații au dat soluții și au pus pe masa discuțiilor în Coaliție inclusiv detalii de ordin tehnic! PSD propune o perioadă de reglementare de doi ani, astfel încât şi bugetul care va fi făcut şi prezentat în Parlament să poată să aibă toate componentele necesare.
Reglementarea, de la 1 Ianuarie, este ceea ce trebuie făcut! Sunt mai multe variante posibile, însă deciziile finale se iau în Coaliție, iar PSD încă-i așteaptă pe premierul Nicolae Ciucă și pe ministrul Energiei, Virgil Popescu să se pronunțe.
Insistăm și cerem partenerilor de guvernare să facă o prioritate din promovarea unei decizii finale cât mai rapid. Românii nu mai pot aștepta și, mai important decât orice, merită să aibă un trai decent. Este obligația partidelor aflate la guvernare să le asigure acest lucru, iar până acum PSD a făcut tot ce era posibil în acest sens!”, a transmis deputatul Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top