Politic

Lucian Lungoci: La mulți ani, Dobrogea! La mulți ani, Dobrogeni, oriunde v-ați afla!

Deputatul Lucian Lungoci a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Dobrogei, în care a evidențiat importanța acestei zile și a adus un omagiu eroismului ofițerilor și dorobanților Armatei Române. În discursul său, deputatul a încurajat manifestarea de respect față de cei care au traversat Dunărea în vederea obținerii Independenței de Stat și a îndemnat la învățarea din viziunea și patriotismul clasei politice care a contribuit la construirea României Mari.

„Ziua Dobrogei este momentul potrivit să ne înclinăm cu respect profund în fața eroismului ofițerilor și dorobanților Armate Române, care au trecut Dunărea, ne-au câștigat Independența de Stat și dreptul de a readuce acasă pământul unde-a-ncolțit dintâia oară sămânța genezei românești.
Ziua Dobrogei este momentul potrivit să privim cu respect și să învățăm a repeta viziunea și patriotismul acelei clase politice, care a construit România Mare pas cu pas, sacrificiu cu sacrificiu, victorie cu victorie.
Ziua Dobrogei este momentul potrivit să transmitem lumii, CU MÂNDRIE, că noi, oamenii care ne-am născut pe pământul dintre Dunăre și Marea cea Mare suntem, oricând, un exemplu de CONVIEȚUIRE ÎN FRĂȚIETATE, indiferent de etnie și religie!
La mulți ani, Dobrogea! La mulți ani, Dobrogeni, oriunde v-ați afla”, a declarat Lucian Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top