Politic

Lucian Lungoci: Cu cât se apropie mai mult Congresul PNL se întețesc scandalurile și atacurile în filiale

Deputatul Lucian Lungoci consideră că la PNL s-au întețit scandalurile odată cu apropierea datei congresului, iar diferitele tabere transforma lupta politică internă în lupte de stradă.

„Recunosc, nu le-am înțeles de la început spiritul de sacrificiu, dar cine mai poate avea îndoieli în privința acestui lucru, în condițiile în care actualii PNL-iștii ar face orice spre binele românilor.
Orice, inclusiv să se ia la bătaie! Că doar nu ați crezut că liberalii-cei care și-au tras, fizic, la gioale după ce s-au îmbrâncit unii pe alții – s-au încăierat din motive de probleme interne de partid?
Nici pomeneală de așa ceva. S-au păruit, s-au stuchit, au sărit unii la beregățile altora, doar pentru a fi ei cei care vor munci zi și noapte pentru bunăstarea noastră.
Creștere economică de 33,3%! Perioada 3 va fi, apoi, cireașa de pe tortul liberal oferit celui care va câștiga conducerea PNL, după congresul din 25 septembrie.
Scăderea, tot cu 33.3%, a prețurilor la alimente, utilități și servicii! Prețuri care au explodat și din cauză că ai lu` Câțu și ai lu` Orban au început să arunce, unii în alții, cu grenade fumigene de nu se mai vedeau peneliștii cu liberalii și premier prin guvern.
1001 kilometri de autostradă! Nici un km în plus, dând astfel posibilitatea ca măcar un basm șoptit la urechea românului în campanie electorală să devină realitate.
101 spitale! Nu mai contează de care și pe unde, când Cruella de la Sănătate ne-a asigurat nu va fi vreunul la Constanța și când liberalii de la mal de mare ne-au îmbolnăvit cu declarații aiuritoare pe această temă.
Vaccinare în proporție de 66,6%! Perioada 6 urmând a fi dăruită, cu generozitate guvernamentală, Uniunii Europene, cea care, la acest moment, ne-a așezat, conform statisticilor , acolo unde ne este locul: pe penultima poziție!
Pentru toate acestea, dar și pentru altele promise de PNL-iștii –Cîț(u)i vor mai rămâne după alegerile din 25 septembrie – le mulțumesc urmașilor Brătienilor. Cei care se răsucesc în mormânt după ce au aflat pe mâinile cui a încăput partidul pe care l-au fondat …”, a declarat Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top