Ştiri

Liviu Negoiță a fost validat ca primar al Cernavodei și a depus jurământul

Ședința de constituire a noului Consiliu Local al orașului Cernavodă a fost susținută ieri, 26 iunie, în sala Casei de Cultură din oraș. A fost o ședință atipică, fiind tulburată în nenumărate rânduri de ieșirile grobiene ale susținătorilor grupului PSD. Reacția recalcitrantă a celor prezenți în sală s-a datorat faptului că PSD și-a retras în ultimul moment sprijinul politic pentru cinci consilieri din motive încă necunoscute.

Scandalul care a perturbat în nenumărate rânduri ședința de constituire a Consiliului Local Cernavodă, prin insulte și vociferări la adresa celor aleși, nu a produs nici o reacție din partea polițiștilor care se aflau de față tocmai pentru a păstra liniștea și disciplina în cadrul unui asemenea eveniment. Aceștia în schimb se ocupau cu bruscarea ziariștilor și a altor persoane care, vezi Doamne, se aflau pe scaunele care chipurile erau rezervate unor personaje care nu aveau legătură cu evenimentul în sine.

Cernavodă nu are încă viceprimar

Iureșul ședinței desfășurate duminică 26 iunie la Cernavodă a lăsat în aer fotoliul de viceprimar al orașului. Locul a rămas vacant după numeroase neînțelegeri asupra candidaților propuși pentru această funcție, iar din cauză că nu a ieșit cine trebuia, alegerea vicelui a fost amânată pentru prima ședință a Consiliului Local. Cel mai huiduit consilier ales a fost în schimb fosta primăriță a orașului, Mariana Mircea, care nu s-a putut abține să încerce să-i pună la punct, la microfonul tribunei, pe agitatorii și scandalagiii din sală.
În câteva cuvinte putem spune că noul primar al orașului Cernavodă, Liviu Negoiță, va conduce Consiliul Local format din 17 consilieri, după cum urmează: șase consilieri din partea PNL, cinci PSD, trei ALDE, doi PMP și unul din partea formațiunii M10.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top