Fără categorie

Activare Comandament RAJA

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul societatii, s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, ce are in componenta 44 de echipe de intervenţie (14 pentru municipiul Constanta si 30 in restul judetului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.
Avand in vedere atentionarile meteo, comandamentul va functiona incepand de astazi si pana miercuri, 29 iunie 2016, ora 22,00. La nivelul municipiului Constanta, lucratorii societatii se afla deja in zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lapusneanu, Ferdinand si 1 Decembrie 1918.
In cazul in care vor aparea situatii de urgenta, societatea noastra este pregatita sa mareasca numarul echipelor de interventii.
Astazi, in urma ploilor torentiale de pe raza orasului Medgidia, echipele au intervenit pe strada Poporului – in zona Fantana si pe strada Vasile Lupu – in zona podului de cale ferata.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top