Fără categorie

Litoralul vă așteaptă cu “Caruselul COOLtural”, “Parada Personajelor de Poveste” și spectacole de Circ

În plin sezon estival, litoralul românesc își așteaptă turiștii cu o ofertă variată de petrecere a timpului liber. Fie că vrei să dai o fugă pentru un weekend, fie că alegi un sejur de câteva zile, cu siguranță vacanța la Mare te va surprinde plăcut și vei avea multe locuri de vizitat și evenimente pentru toate gusturile care te așteaptă, zi sau noapte.

Până pe 4 august, Asociația Litoral – Delta Dunării organizează, în fiecare joi, în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, “Parada Personajelor de Poveste”, cu mascote ale celor mai îndrăgite personaje din desene animate sau povești , cu jongleurii și clownii Circului Globus și cu echipele FreeWheel, care va invită la un test drive pe hooverboards (plăcile electrice de scooter).
Astfel, în fiecare zi de joi, în Satul de Vacanță Mamaia, începând cu ora 18:00, la “Aventura in Lumea Povestilor” vor fi organizate concursuri, momente artistice, concerte, iar în Stațiunea Mamaia, de la ora 19:00 “Parada Personajelor de Poveste”. Mascotele din desenele animate vor porni într-o paradă pe traseul Piațeta Cazino – Piațeta Perla – Satul de Vacanță.
Pentru a evita aglomerația, turiștii au la dispoziție autobuzele supraetajate RATC sau pot alege să traverseze stațiunea Mamaia, până la Piațeta Cazino, cu telegondola, urmând a se bucura și de priveliștea stațiunii de la înălțime.
Dacă sunteți la mare în familie, cu cei mici, nu ratați o experiență la circ, unde veți avea parte de spectacole impresionante de la care nu vor lipsi dresajul de animale, acrobații la înălțime și jonglerii. Aveți posibilitatea să alegeți Circul Globus, care va așteaptă la Pavilionul Expozițional Constanța sau Circul Americano, vis-à-vis de parcarea hotelului Rex din Mamaia.
Nici iubitorii de cultură nu au fost uitați, un nou concept de evenimente va debuta weekendul acesta, în Piațeta Cazino Mamaia. Este vorba de “Caruselul COOLtural”, alături de Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, care vor povesti “Cate-n luna și în stele”, dar și o serie de concerte alături de Vama Veche, Ștefan Bănică, Gașca Zurli și Trupa Marfar.
Accesul la evenimente este liber.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top