Opinii

Licitație pentru turbina eoliană de la Crucea

Primăria Crucea a ajuns la faza de licitație pentru desemnarea constructorului în cadrul proiectului pentru finanțare pe „Programul Operațional Sectorial, Creșterea Competivității Economice, Axa 4 DMI. 4.2 – Sprijinirea investițiilor în modernizarea și realizarea de noi capacități de producere a energiei electrice și termice, prin valorificarea resurselor regenerabile a biomasei, a resurselor hidroenergetice, solare, eoliene, a biocombustibilului, a resurselor geotermale și a altor resurse regenerabile de energie”.

Investiția vizează implementarea unui sistem hibrid compus dintr-o turbină eoliană de 200 kW și o instalație de biogaz de 100 mc pentru producerea de energie electrică. Energia astfel produsă se va descărca în sistemul energetic național și se va deduce din consumurile înregistrate de comună pentru iluminatul administrațiilor publice și iluminatul public.
Durata contractului este de 7 luni de la data atribuirii, respectiv a emiterii ordinelor de începere a serviciilor sau lucrărilor, iar cei interesaţi trebuie să ştie că se solicită o garanţie de participare la licitaţie în valoare de 70.000 de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top