Opinii

“Let’s do it, Luncaviţa!”, cu Ştefan Ilie

Primarul a adunat toată comuna la curăţenie

Așa cum era organizat, sâmbătă, 12 mai a.c., începând cu ora 10:00, întreaga Românie a participat la curăţenia generală, cunoscută sub numele “Let’s do it, România”. Comuna tulceană Luncaviţa nu putea lipsi de la un astfel de eveniment, mai ales datorită faptului că nu greşim dacă îl numim pe Ştefan Ilie, primarul localităţii, drept unul dintre cei mai activi din ţară.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

„Asociația Natura Zâmbeşte din Luncavița, Primăria Luncavița, Grupul Școlar Simion Leonescu Luncavița, funcționari publici, profesori, pensionari, elevi și alți cetățeni din Luncavița și Rachelu au participat la ecologizarea unei zone grav afectate din teritoriul administrativ. Cantitățile de deșeuri care s-au strâns sunt impresionante, mărturiile sunt fotografiile făcute, sau cele postate pe adresa noastră de Facebook. Vrem să aducem mulţumiri speciale pentru   SC Romprest SA, concesionarul serviciului public de salubrizare al comunei Luncavița, care transportă gratis deșeurile strânse selectiv, la rampa ecologică a județului Tulcea, Consiliului Judeţean Tulcea, pentru materialul pus la dispoziţie şi, nu în ultimul rând elevilor şi cetăţenilor comunei care s-au alăturat proiectului şi ne-au ajutat!”, a declarat Ştefan Ilie, primarul localităţii Luncaviţa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top