Actualitate

La Tulcea s-a deschis anul universitar la filiala ASE București

La Colegiul Economic Delta Dunării, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Dumitru Mergeani au participat marți, 1 octombrie 2019, la deschiderea anului universitar al filialei tulcene a ASE București, Facultatea de economie agroalimentară și a mediului.

La eveniment au fost prezenți prefectul Lucian Furdui, primarul Constantin Hogea și inspectorul școlar general Lucica Popișcă.

Am deosebita onoare să particip la deschiderea anului universitar la Tulcea și să văd realizată o doleanță a noastră, a administrației județene, pentru care ne-am zbătut încă din anul 2016.

În anul menționat, Consiliul de Administrație al ASE București a venit la Tulcea și toți factorii decizionali din zona administrației au cerut deschiderea acestei filiale la Tulcea, pentru ca tinerii cu posibilități reduse, care nu pot susține financiar cheltuielile din marile orașe universitare, să poată studia în orașul reședință de județ.

Accesul la învățământul superior pentru absolvenții de liceu din județ trebuie mijlocit, iar pentru aceasta am făcut diligențele necesare pentru a se putea studia la Tulcea și mulțumim pe această cale atât ASE București cât și Colegiului Economic Delta Dunării.

Facultatea de Economie agroalimentară și a mediului se pliază perfect pe specificul economic al județului nostru și consider că formarea de specialiști în acest domeniu va fi un plus și pentru angajatori. De cele mai multe ori, tinerii care studiază în marele centre universitare refuză să se întoarcă acasă iar în contextul în care îi formăm la Tulcea, putem beneficia și de aportul lor la creșterea economică a județului.

Urez mult succes tuturor studenților în acest prim an universitar, mulțumirile mele se îndreaptă și spre conducerea ASE București, pentru că a înțeles că deschiderea unei facultăți la Tulcea este o nevoie stringentă și, de asemenea, mulțumesc tuturor celor implicați în această reușită“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top