Actualitate

La Palatul Copiilor din Tulcea: Dezbatere pe tema calității  învățământului

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat, astăzi, la prezentarea raportului privind „Starea și calitatea învățământului tulcean 2021-2022“, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean, la sala de festivități a Palatului Copiilor din municipiul Tulcea.

Discuțiile au fost deschise de Viorica Pavel, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, care a prezentat, pe scurt, principalii indicatori care sintetizează activitatea educațională pe anul școlar anterior.

În cadrul alocuțiunii sale, vicepreședintele Mihai Huleni a ținut să felicite atât cadrele didactice, cât și elevii, dar și părinții pentru modul în care au contribuit la îndeplinirea performanțelor educaționale pe anul 2021-2022.

„Spun întotdeauna că dumneavoastră, profesorii, faceți parte dintr-o categorie privilegiată pentru că dumneavoastră aveți cele mai mari satisfacții profesionale, prin copiii pe care îi șlefuiți, pe care îi pregătiți pentru viață. Am rămas impresionat de ceea ce am văzut la Gala Excelenței, iar toatele meritele acestor copii vi se datorează și dumneavoastră“, a transmis Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top