Exclusiv

La Costinești se deschide primul SAT NATURIST din România. „Se va putea face SEX aproape în TOATE LOCURILE din resort”

Un cuplu de oameni de afaceri din Constanța va deschide primul resort naturist din România, după modelul celebrului Cap d’Agde din Franța. După cum ne-a declarat Mara, inițiatoarea proiectului, va fi un loc dedicat relaxării, naturismului, nudismului și sexului liber. Un loc în care oaspeții vor avea posibilitatea să se elibereze de prejudecăți și să uite de angoase. Pentru realizarea acestui proiect, la care se gândesc de mulți ani, cei doi oameni de afaceri au cumpărat Hanul Darie de la Costinești și au început amenajarea lui.

Clădirea a fost construită de un fost primar al Costineștiului și a trecut apoi de la un proprietar la altul, până să își găsească această ultimă funcționalitate. Avantajul acestei locații este că se află într-o zonă izolată, la distanță mare față de orice altă construcție, practic nu are vecini.

Se lucrează de zor la amenajarea viitorului resort

„FOR FUN nu este gândit ca un spațiu mic, închiriat, unde să se organizeze petreceri private și unde să veniți deghizați, să vă ascundeți. NU! EXCLUS! Este gândit la nivel MACRO, se întinde pe o suprafață de 25.000 mp, NU AVEM VECINI (este doar clădirea noastră), va funcționa și iarna și vara, îl văd ca pe un mic sat al naturiștilor. Accesul este direct de la drumul național, E87 (DN 39), la o distanță de 57 km față de aeroportul Mihail Kogălniceanu. Este Hanul Darie, Ielelor, pentru cei care știu zona, în Costinești. Așteptăm oaspeți din țară și din afara României”, se arată în prima postare de pe pagina de Facebook a viitoarei locații.

Mara a vorbit pentru Dezvăluiri despre funcționalitățile resortului, activitățile la care vor lua parte oaspeții și regulile pe care vor trebui să le respecte aceștia:

„FOR FUN- Resortul naturist – va fi un loc în care lumea va putea să se relaxeze, să se bucure de natură, să se elibereze de prejudecăți și să uite de angoase. Într-un cuvânt, RELAXARE TOTALĂ. Ne adresăm tuturor celor interesați – din țară și de peste hotare. Dorim să deschidem porțile resortului cât mai repede cu putință, nu mai târziu de vara viitoare.

Ce va cuprinde resortul

Resortul va cuprinde: locuri de cazare, restaurant, piscină interioară cu hidromasaj, saună umedă și uscată (în interior), mai multe zone erotice (interior și exterior), bar, sală de fitness în aer liber, piscină în aer liber + bar, piscină încălzită în aer liber, cu hidromasaj, locuri pentru camping și multe alte facilități de relaxare.

Mie îmi place soarele, îl ador. Am călătorit mult în ultima perioadă și în peregrinările mele am găsit un loc minunat, cu mult soare, în Franța (Cap d’Agde – n.red.). Este un loc în care oamenii vin, se relaxează, uită de inhibiții. Toată lumea este fericită și se poate exprima acolo fără nicio problemă: cântă, dansează, fac sex, uită de grijile și problemele de peste an. De ce nu am avea și noi un loc, în România, în care cei cu gândirea liberă și dornici de noi experiențe să poată veni să se relaxeze?

Am enumerat mai sus facilitățile complexului nostru, iar clienții vor avea de unde alege. Dorim să organizăm și petreceri și evenimente tematice, la unele vom lua în considerare ideile și sugestiile clienților, ce pot fi puse în practică. Regula de bază va fi BUNUL SIMȚ și DISCREȚIA.

Se va putea face sex aproape în toate locurile din resort, dar nu se va impune nimănui să facă ceva anume. Vor face sex doar cei care își doresc acest lucru. Naturismul nu înseamnă neapărat sex. Din câte știu eu, în România nu există un astfel de loc, de o asemenea anvergură. Vom pune România pe harta locurilor cunoscute la nivel național și internațional pentru naturiști”.

(Sursă foto deschidere: FB – For FUN-Satul Naturist) 

Mihai Răzvan ROTARU

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top