Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: Subiectul plafonării plăților în numerar este închis!

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă că subiectul plafonării plăților în numerar este închis și că deși descurajarea evaziunii fiscale rămâne esențială, trebuie să înțelegem că aceste măsuri de limitare a tranzacțiilor în numerar nu aduc o soluție adecvată pentru problemele persistente din sfera fiscală din România.

„Libertatea financiară reprezintă un stimulent economic necesar, iar poziția PNL a rezolvat, în interiorul coaliției, o situație care a provocat dezbateri și îngrijorări serioase în spațiul public. Guvernul urmează să rectifice ordonanța referitoare la plafonarea plăților în numerar.
De la momentul apariției subiectului pe agenda publică, în interiorul PNL Comisia de Buget-Finanțe a atras atenția că unele măsuri care țin de acest domeniu nu sunt complet sustenabile. În timp ce descurajarea evaziunii fiscale, sub orice formă, este necesară, este bine să se știe că aceste măsuri de plafonare a plăților cu numerar, pentru persoanele fizice și juridice, nu rezolvă probleme care trenează în România în acest spectru.
PNL va trebui să mențină linia publică, aceea de a fi partidul care este de partea mediului privat și a cetățenilor care, în mod corect, se raportează la lege. Apreciez că la nivelul coaliției există deschidere și dialog privind acest aspect și s-au luat măsuri în acest sens”, transmite deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top