Opinii

La Bălcescu s-au reabilitat străzile. Urmează baza sportivă modernă, la care se lucrează

În ciuda crizei economice care a afectat şi bugetele locale, Primăria Nicolae Bălcescu a reuşit să rezolve o parte din problemele legate de infrastructură. Luna iulie le aduce locuitorilor comunei şase kilometri de drum asfaltat şi o suprafaţă de 17000 mp de tratament bituminos.
„Această lucrare este parte dintr-un proiect mai amplu, de asfaltare a tuturor străzilor din comună. Deocamdată, atât am reuşit să facem, ţinând cont că lucrările sunt plătite integral de la bugetul local. Considerăm că infrastructura de drumuri este foarte importantă, astfel încât oamenii să fie scutiţi de neplăcerile care apar mai ales atunci când plouă”, ne-a declarat primarul Viorel Bălan.

Lucrările au vizat accesul la Drumul Naţional, dinspre strada Tudor Arghezi şi geamie.
O altă investiţie a Primăriei Nicolae Bălcescu este o bază sportivă modernă, la care se lucrează în prezent. Investiţia cuprinde terenul sportiv, tribune, o pistă de atletism, vestiare dotate cu duşuri şi toalete (care sunt deja realizate), împrejmuire, parcare pavată. Baza sportivă a fost racordată la reţeaua de curent electric şi apă.
„Am moştenit un teren de fotbal în paragină şi ne-am gândit să îl transformăm într-o bază sportivă modernă. Pentru noi, acesta este un proiect foarte important, căci avem în comună echipa de fotbal «Recolta» şi avem, de asemenea, tineri cu performanţe foarte bune la Rugby Under 16, tineri care promit şi care au nevoie de un astfel de spaţiu unde să îşi facă antrenamente. Mizăm pentru viitor şi pe alte echipe care să facă performanţă, dar aceasta nu vine dacă nu ai o bază de antrenament. Investiţia este de două milioane de lei, bani proveniţi din fonduri guvernamentale. În prezent se lucrează la baza sportivă şi sperăm ca în această toamnă să finalizăm investiţia”, ne-a mai spus primarul Bălan.

Actualitate

To Top