Opinii

Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari, a înmânat cheile pentru 32 de apartamente ANL

Ieri, 23 iulie, a avut loc ședința Consiliului Local Năvodari, în cadrul căreia s-au discutat cele 38 de proiecte de hotărâri existente pe ordinea de zi, plus alte trei aflate pe lista suplimentară.
Printre cele 38 de proiecte de hotărâre votate de consilierii locali s-a aflat și cel privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul “extindere rețea canalizare menajeră – aleea din strada Liniștei”.
Un alt proiect vizează completarea fondului de locuințe cu chirie destinate specialiștilor din învățământ, poliție, administrație publică, sănătate, culte și cultură. Au fost aprobate și proiectele de hotărâre pentru organizarea în luna august a luptelor tătărești și a zilelor orașului Năvodari în perioada 31 iulie – 2 august.
Tot în cadrul ședinței de consiliu local au fost numiți și noii membri ai consiliului de administrație al SC. Termica Distribuție Năvodari.
După ședința de consiliu local, Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari, a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top