Fără categorie

Jurnaliştii de la Alpha Media, bătuţi măr în sediul televiziunii

În seara zilei de 1 iunie 2011, directorul general al Televiziunii Alpha Media, directorul tehnic, prezentatorul ştirilor şi un cameraman au fost agresaţi în sediul televiziunii. Trei indivizi au năvălit în incinta instituţiei, au adresat injurii angajaţilor, i-au bruscat şi lovit pe aceştia şi au smuls uşa principală. În ciuda nenumăratelor apeluri la calm şi linişte ale angajaţilor TV Alpha Media, cei trei nu au ţinut cont de faptul că se aflau într-o instituţie de presă şi au continuat să adreseze invective şi să se comporte violent. Incidentul reprezintă un grav precedent pentru toţi oamenii de presă şi, în acelaşi timp, pentru cetăţenii municipiului Medgidia.

Un articol de Andreea PAVEL

Contactată telefonic, Mioara Gîrbă-Ţuţu, directorul general al televiziunii, ne-a declarat: “După ce am terminat emisiunea, am mers personal la Poliţie să depun plângere. Nu-i cunosc pe indivizi, ştiu doar că doi sunt din Medgidia, unul e din Constanţa. Poliţiştii au venit imediat. Sunt foarte speriată”.  Contactat telefonic, şeful Poliţiei Medgidia ne-a tăiat-o scurt, spunându-ne că nu vrea să facă nici o declaraţie pe acest subiect şi dacă vrem, să citim comunicatul de presă trimis de IPJ Constanţa. Contactat telefonic, Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, ne-a trimis punctul de vedere oficial al instituţiei: “O patrulă de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului a identificat în incinta televiziunii pe D. Paul, de 42 de ani şi D. Alexandru Cristian, de 23 de ani. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că a avut loc o altercaţie atât verbală cât şi fizică cu angajaţii televiziunii în apropierea sediului, care a continuat în incinta sediului, motivul fiind faptul că D. Alexandru Cristian, a jignit un  angajat al televiziunii, iar cele două persoane care au pătruns în sediu au demontat o uşă de acces şi au lovit partea vătămată. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul comiterii  infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere”. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top