Ştiri

Jandarmeria tulceană, la bilanț. Horia Teodorescu, președintele CJ: „Meritați respectul nostru pentru modul în care ați știut să fiți aproape de cetățeni”

Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea și-a prezentat bilanțul activităților din anul 2017, vineri, 19 ianuarie, în prezența oficialităților locale. Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, le-a transmis jandarmilor mulțumirile sale pentru implicarea activă în menținerea unui climat de liniște și ordine publică.
„Vă mulțumesc tuturor în special pentru promptitudinea cu care ați răspuns solicitărilor noastre de a ne sprijini în organizarea unor evenimente de interes deosebit pentru promovarea Dobrogei de Nord, dar și pentru profesionalismul de care ați dat dovadă cu fiecare ocazie, în fiecare misiune“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Evenimentul organizat anual de Jandarmeria tulceană, care își propune să prezinte principalele activități derulate de Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea în cursul anului anterior și să traseze principalele linii de acțiune pentru anul acesta.
„Meritați respectul nostru, al tuturor, pentru modul în care ați știut, de fiecare dată, să fiți aproape de cetățeni, să mențineți o ordine prestabilită la nivelul județului și să îi faceți pe cetățeni să se simtă în siguranță“, a mai adăugat președintele Teodorescu.
Printre obiectivele asumate de Inspectoratul de Jandarmi Tulcea se regăsesc eficientizarea misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice pe timpul manifestărilor publice şi a altor activități din spațiul public ce au implicat aglomerări de persoane, respectiv îmbunătățirea operativității intervenției la evenimentele sesizate prin Sistemul National Unic pentru Apel de Urgenta 112, dar și creșterea gradului de siguranță a turiștilor în Delta Dunării.
În anul 2017 nu s-au înregistrat situații de intervenţie în forţă pentru restabilirea ordinii publice, iar acest lucru se datorează, în principal, continuării activităţilor preventive ale Jandarmeriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top