Actualitate

ITI Delta Dunării, aviz de conformitate pentru podul Tulcea-Brăila

Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării a emis marți, 12 martie 2019, avizul de conformitate cu Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării(SIDDDD), pentru unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură ale României – „Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila”.
Podul suspendat peste Dunăre – proiect strategic în Conectivitate este cuprins în Master Planul General de Transport al României și face parte din categoria proiectelor de tip ITI.
„ S-a mai făcut încă un pas important în ceea ce înseamnă construirea podului peste Dunăre dintre Tulcea și Brăila, într-un efort comun legat de realizarea acestei investiții strategice pentru România, cu implicații economice majore pentru județul Tulcea.
Faptul că această investiție reper pentru România se dezvoltă pe pilonii Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării arată forța și importanța mecanismului de Investiții Teritoriale Integrate gândit și pus în practică, în premieră în România, la Tulcea”, afirmă Ilie Petre, președintele Asociației pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării.
Valoarea proiectului finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020 este de 554,3 milioane de euro.

Reamintim că ziarul Dezvăluiri a inițiat o campanie mediatică ce are drept scop menținerea acestui subiect pe agenda publică. Vom continua să publicăm articole pe această temă și să solicităm informații autorităților.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top