Actualitate

ISU Delta, în ședință de bilanț pe anul 2019

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Petre Badea și administratorul public al județului, Vasile Strat au participat joi, 23 ianuarie 2020 , alături de prefectul Alexandru Cristian Iordan, la ședința de evaluare a activității pe anul 2019 a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea.

„Aș vrea să vă transmit un mesaj de respect și prețuire din partea domnului președinte Horia Teodorescu pentru tot ceea ce faceți în slujba cetățeanului.

Fiind pe deplin în asentimentul domnului președinte, trebuie să vă mărturisesc că am un deosebit respect pentru toți cei implicați în acest sistem, oameni care luptă în permanență pentru semenii lor și care-și fac datoria în fiecare zi, acționând  în mod corespunzător în fața provocărilor și pericolelor, care, din păcate, de multe ori nu pot fi evitate.

Apreciez devotamentul, curajul și spiritul civic cu care acționați și, de aceea, mă înclin cu deferență și mă fac purtătorul de cuvânt al tuturor cetățenilor județului Tulcea, ca să vă mulțumesc că ne simțim în permanență în siguranță datorită muncii depuse de dumneavoastră.

Vreau să vă asigur, și cu această ocazie, că noi, reprezentanții Consiliului Judeţean, suntem în permanenţă preocupaţi de calitatea serviciilor de urgenţă, pentru binele și siguranța cetățenilor din tot județul. De aceea, țin să vă reamintesc că puteți vedea în instituția noastră un partener de încredere, care vă va sprijini întotdeauna în orice inițiativă“, a declarat vicepreședintele Petre Badea.

„De-a lungul celor opt ani de când sunt la Consiliul Județean, am avut o colaborare deosebită cu conducerea instituției dumneavoastră. Am întâmpinat și probleme foarte grele, așa cum amintea domnul prefect, iar colaborarea dintre cele două instituții se vede cel mai mult în timpul iernii. Am apreciat întotdeauna la dumneavoastră promptitudinea cu care interveniți atât când este vorba de o problemă personală a cetățenilor județului sau când este o problemă colectivă. Totdeauna ați acționat cu profesionalism, așa că poate și din această cauză județul Tulcea se numără printre județele cu foarte puține victime în situații de urgență.

Vă felicit pe toți pentru profesionalismul dumneavoastră, știu că nu aveți o meserie ușoară, și vă doresc tot binele din lume. La mulți ani!“, a declarat administratorul public Vasile Strat.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top