Actualitate

Întâlnire de lucru între Secretarul General adjunct al Guvernului și primarii din județul Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat, vineri, la dezbaterea publică a proiectului referitor la „Planul Național de Investiții Anghel Saligny“. De asemenea, s-a discutat despre Ordonanța de Urgență a Guvernului privind modificarea legislației achizițiilor publice, dar și despre modificări ale legislației energiei.

Proiectul a fost prezentat primarilor din județul Tulcea în cadrul unei ședințe publice de către Secretarul General adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean.

În acest sens, reprezentantul Guvernului a vorbit despre calendarul depunerii proiectelor ce vor putea fi finanțate prin Planul Național de Investiții, insistând asupra faptului că prioritate vor avea proiectele de infrastructură (drum, apă, canalizare).

Tot în cadrul discuțiilor, Mircea Abrudean a adus în discuție și PNRR, insistând asupra oportunităților de finanțare pentru digitalizare, eficiență energetică, energie verde etc.

Evenimentul a fost organizat de Instituția Prefectului și a avut loc la sala de ședințe a Consiliului Județean Tulcea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top