Actualitate

Întâlnire cu fermierii tulceni în sala Mihail Kogălniceanu din cadrul Consiliului Județean Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, alături administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, la întâlnirea județeană cu fermierii concesionari, eveniment organizat de Agenția Domeniilor Statului.

La întâlnirea de lucru organizată începând cu ora 11.00 la sala de ședințe a Consiliului Județean Tulcea au mai participat George Sava, director al Agenției Domeniilor Statului, Eugen Ion, președintele Asociației Comunelor din România, filiala Tulcea, prefectul județului, Alexandru Dan Munteanu, Mirela Furtună, deputat în Parlamentul României, directorul INCDDD, Marian Tudor, dar și alți reprezentanți ai instituțiilor tulcene cu atribuții în domeniu.

Întâlnire cu fermierii tulceni

„O comunicare interactivă este de bun augur, iar eu cred că astăzi se vor lămuri o bună parte din problematicile pe care concesionarii le vor ridica. De asemenea, sunt convins că dumneavoastră îi puteți informa, astăzi, cu privire la noutățile legislative apărute în domeniu și cu siguranță veți reuși să lămuriți o gamă largă de situații apărute. Susțin importanța acestor discuții cu fermierii, mai ales în contextul în care avem în sală oameni care au pregătire în domeniu. Sper ca ședința de astăzi să fie un succes și ca toți factorii implicați să fie mulțumiți că au plecat de aici cu răspunsuri concrete despre cum ar trebui să funcționeze relația dintre agentul economic și instituția statului“, a transmis, în deschiderea ședinței, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top