Politic

Instanța a validat Programul Bebe Trusou inițiat de consilierii locali PSD în ciuda contestării Prefectului

Instanța a respins recursul Prefectului Constanței și a validat Programul Bebe Trusou inițiat de consilierii locali PSD, declarând că este perfect legal și că trebuie să fie aplicat începând de astăzi.

Această decizie vine după ce instanța a apreciat că Programul Bebe Trusou respectă prevederile legale, ignorând criticile politice ale prefectului PNL.

Inițiatorul Programului Bebe Trusou, Costin Răsăuțeanu, a salutat hotărârea subliniind că este o victorie pentru drepturile cetățenilor și o respingere a intereselor de partid.

Instanța a validat Programul Bebe Trusou

El a criticat acțiunea Prefectului PNL drept o manevră politică cu rea intenție și a cerut ca cheltuielile de judecată să fie suportate din buzunarul acestuia.

Tot el a mai declarat: „Din nefericire, s-a pierdut o prea lungă perioadă în care tinerii noștri ar fi trebuit să beneficieze de cei 2.000 lei la nașterea copilului.

Așa se întâmplă când ajung oameni mici pe funcții mari și nu le pasă de drepturile legale ale cetățenilor!”

PSD Constanța atrage atenția că astfel de acțiuni trebuie să înceteze pentru binele comunității.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top