Actualitate

Informare RAJA – UPDATE: 25-27 apr. 2023: Mai multe zone din Constanța și 4 localități din județ vor fi afectate de întreruperea furnizării apei!

Echipele de intervenție au lucrat non-stop aproape 30 ore pentru ca lucrările din cele 8 puncte de lucru să fie finalizate. Astfel, în urma eforturilor susținute, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, intervențiile au fost finalizate. Imediat, s-au pornit pompele de la Stației de Tratare și Pompare Palas și s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei. Având în vedere lungimea, diametrul rețelei, dar și debitul mare de apă ca sistemul să intre în presiune, consumatorii afectați vor avea apă la robinete gradual. Deja, o mare parte din abonații din cartierele afectate au apă la robinete cu presiuni scăzute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top