Actualitate

Informare RAJA – Se oprește apa în orașul Mangalia

Pentru executarea lucrărilor de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă de pe străzile Oituz, Matei Basarab și bd. Callatis la sistemul centralizat de distribuție a orașului Mangalia, județul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de marți – 24 octombrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 25 octombrie 2023, ora 22.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de sensul giratoriu (intersecția Șos. Constanței cu str. Portului) și ieșirea din municipiul Mangalia spre localitatea 2 Mai, dar și cei din cartierul rezidențial Coloniști. În același timp, de la sensul giratoriu până la ieșirea din oraș spre municipiul Constanța (str. Rozelor), se va furniza apă cu presiune scăzută, la etajele superioare ale imobilelor putându-se înregistra lipsa totală a acesteia.
Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL16 – “Rețele apă și de canalizare Mangalia”, în valoare totală de aproximativ 42 mil. lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top