Fără categorie

Informare RAJA privind situația ploilor

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 47 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 26 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului. In doar o ora, in municipiul Constanta, cantitatea de precipitatii cazuta a fost de aproximativ 35l/mp.
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 38 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele: Delfinariu – strada Ahile Mihail, Faleză Nord – strada Onești, Poarta 6 – Strada Frigului, Coiciu, Poarta1, bulevardele IC Bratianu, 1 Mai si Ferdinand.
Si in municipiul Medgidia au fost inregistrate reclamatii privind sistemul de canalizare stradal, din zonele Intim – strada Silozului si pasajul de trecere pe sub podul rutier inspre Gara.
Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top