Actualitate

Informare RAJA – Lipsă apă pe bd. Al. Lăpușneanu și în zona Mamaia

Ca urmare unei avarii survenite în cursul zilei de astăzi – 10 octombrie 2023 pe conducta de alimentare cu apă din zona Aqua Magic, Stațiunea Mamaia, echipele RAJA sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile pe instalația magistrală cu diametrul de 800 mm, pentru executarea intervențiilor specifice.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 13.00 – 18.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Municipiul Constanța: bd. Alexandru Lăpușneanu (partea stângă pe sensul de mers Sat Vacanță – Zona Dacia), tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și bd. Tomis, precum și punctele termice 101, 118, 119 și 214.
  • Satul de Vacanță – Complex Dobrogea;
  • Stațiunea Mamaia;
  • Mamaia Sat;
  • Mamaia Nord;
  • Zonele Tabăra de copii Năvodari, Depozit 10, UM – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari).

Ținând cont de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului necesar, reluarea furnizării apei se va face treptat în fiecare sector afectat, în funcție de configurația rețelei în zona de distribuție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top