Fără categorie

IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Finante in 2010

Cluj-Napoca, 23 septembrie 2011

Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: # Raportul profit brut la cheltuieli operationale, # Factorul de multiplicare al muncii, sau % Raportul de achiziție a capitalului, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.

23 Septembrie 2011, Cluj Napoca www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesioniSti din Romania specializata in masurarea Si managementul performantei, in colaborare cu smartKPIs.com, cea mai documentata baza de date cu indicatori de performanta la nivel international, anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Finanțe in 2010. Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: # Raportul profit brut la cheltuieli operationale, # Factorul de …

Cluj-Napoca, 23 septembrie 2011

Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: # Raportul profit brut la cheltuieli operationale, # Factorul de multiplicare al muncii, sau % Raportul de achiziție a capitalului, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.

23 Septembrie 2011, Cluj Napoca www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesioniSti din Romania specializata in masurarea Si managementul performantei, in colaborare cu smartKPIs.com, cea mai documentata baza de date cu indicatori de performanta la nivel international, anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Finanțe in 2010. Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: # Raportul profit brut la cheltuieli operationale, # Factorul de multiplicare al muncii, sau % Raportul de achiziție a capitalului, alaturi de alte exemple populare n 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
Un Indicator Cheie de Performanta (Key Performance Indicator sau KPI) reprezinta un instrument de evaluare a performantei care ilustreaza gradul de atingere a unui parametru dorit, de o importanta majora pentru succesul entitații n cauza. Pentru a sprijini folosirea de KPIs n practica prin promovarea bunelor practici n documentarea lor, smartKPIs.com a lansat in luna Martie a anului 2011 prima ediție a unei serii de rapoarte dedicate analizei celor mai vizitate exemple de KPIs la nivel de arii functionale și industrii. Sutele de mii de vizite pe smartKPIs.com și miile de KPIs vizitați, selectati și evaluati de membrii acestei comunitați online n 2010 au oferit un set bogat de date, care combinat cu analiza echipei editoriale, a pus bazele acestor rapoarte de cercetare. Suita de rapoarte, folosita in mii de organizatii din peste 60 de tari, este disponibila acum și n Limba Romna, in cadrul portalului IndicatoridePerformanta.ro.
Raportul Top 25 Indicatori de Performanta pentru Finante in 2010 prezinta 25 KPIs folosiți in departamentul financiar și disponibili in cadrul smartKPIs.com. Din cele peste 200 exemple de KPIs publicate in aria funcționala Finanțe, au fost selectate și analizate in acest raport cele mai vizitate Si mai populare n rndul membrilor comunitatii online in anul 2010. Alaturi de descrierea detaliata a fiecarui KPI, raportul conține o serie de resurse utile n masurarea performanței. Deși dominat de KPIs ce reflecta Profitabilitatea, Previziunea și evaluarea, alți KPIs populari provin din categorii precum Managementul activelor / portofoliilor, Stabilitate financiara și Lichiditate.

Unul din cele mai importante beneficii pe care le aduce acest raport este reprezentat de perspectiva oferita asupra modului de documentare a indicatorilor de performanta. Succesul in folosirea acestora este facilitat de selectarea numarului optim, gradul lor de aliniere cu obiectivele organizationale și documentarea detaliata pentru facilitarea ntelegerii și utilizarii lor standardizate la nivel de companie. Exemplele de KPIs ofera o privire de ansamblu a folosirii lor in practica, formand o baza de pornire in procesul de selecție a indicatorilor specifici fiecarei organizatii.

Colectia in Limba Romana a Top KPIs in 2010 conține 24 de rapoarte specifice departamentelor și industriilor, disponibile in format electronic la adresa www.IndicatoridePerformanta.ro.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romneasca de specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational Si individual. Serviciile oferite cuprind cercerare, procesare date, implementarea de sisteme de management al performantei bazate pe conceptul Balanced Scorecard, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, integrare de tehnologie Si instruire profesionala in managementul Si masurarea performantei. Compania opereaza www.indicatorideperformanta.ro, cea mai populara resursa online in domeniul managementul performantei din Romania.

Despre smartKPIs.com
www.smartKPIs.com este una din cele mai utilizate resurse pentru domeniul managementul performanței disponibile pe internet. Portalul contine peste 6700 exemple de KPIs Si 1,000 de exemple de rapoarte de performanța, alaturi de sute de articole din domeniu.

Persoana de contact:
Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
E-mail: [email protected]
Telefon: +40 264 414 360
Website: www.acumenintegrat.ro
[email protected]
http://www.acumenintegrat.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top