Opinii

Încă un eveniment reușit bifat de Valentin Vrabie: Sărbătoarea Florii de Salcâm

Primarul independent al comunei Peștera, Valentin Vrabie, a reușit și în acest an să adune zeci de mii de oameni în Valea Izvorului, de ziua comunei Peștera, la evenimentul numit Sărbătoarea Florii de Salcâm.

 

Pe lista invitaților la eveniment cap de listă au fost Zdob și Zdub, prezentați de Cătălin Măruță care a avut-o alături și pe soția sa, cântăreața Andra. Alți invitați au fost Mariana Edulescu, Mariana Culda, Gheorghe Lupu, ansamblul Dunărea Tulcea, Pindu, Mihai Trăistariu, Marian Cosma, Favorit Band, Nycolas Papadopulus, Edy Band şi Lambrino.
Participanții la eveniment s-au relaxat și au ascultat muzică începând cu ora 12, sâmbătă, în fața scenei de la Valea Izvorului.
Amatorii de adrenalină au putut să se delecteze cu un show aviatic de zile mari, iar fanii luptelor tătărești au observat îndeaproape arta și tehnicile acestei discipline tradiționale prezentată la Peștera în colaborare cu Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România. Trebuie amintit aici că primarul Vrabie este primul ctitor creștin al unui lăcaș de cult musulman, respectiv al geamiei Mamut Kuyusu din Izvoru Mare.
Spectacolul a fost completat de o paradă de animale exotice care au scos strigăte de admirație mai ales din partea celor mici.
Sărbătoarea Florii de Salcâm a fost și în acest an o reușită care a depășit granițele locale, aducând doritori de distracție în are liber din județele învecinate.
Artificiile au încheiat spectaculos show-ul de zile mari de la Peștera, încă o reușită bifată de primarul Valentin Vrabie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top