Opinii

Încă o faptă bună a primarului Vrabie: copiii din Peștera au primit gratuit tablete de 1 iunie

Primarul de Peștera, Valentin Vrabie, le-a făcut o nouă surpriză frumoasă copiilor din comuna al cărei primar este. Astfel, după ce anul trecut primarul independent le-a dăruit copiilor cinci sute de biciclete, anul acesta Vrabie le-a oferit cinci sute de tablete pe care micuții le vor folosi cu spor, mai ales că edilul a avut grijă să conecteze gratuit la internet toate locuințele și instituțiile din jurisdicția primăriei.

Primarul Valentin Vrabie a devenit, pe bună dreptate, un răsfățat al media centrale și locale prin inițiativele și inteligența de care dă dovadă în gospodărirea resurselor locale din Peștera. Numele său este tot mai frecvent folosit ca exemplu al succesului în administrație, cu atât mai mult cu cât demersurile sale s-au realizat având ca opoziție instituția Consiliului Județean Constanța dar și partidul cu cea mai mare influență pe plan local, PSD.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top