Actualitate

În organizarea Consiliului Județean Tulcea: Ziua Copilului, la Teatru, Casa Avramide și Centrul Eco-Muzeal „Delta Dunării“

Pentru a marca așa cum se cuvine Ziua Internațională a Copilului, astăzi, începând cu ora 10.00, Consiliul Județean Tulcea a organizat o serie de evenimente cu și pentru copii.

La Teatrul „Jean Bart“ din municipiu a avut loc un extraordinar spectacol oferit de copii de toate vârstele. Dansuri moderne, dansuri populare, momente de cântec au încântat spectatorii veniți să sărbătorească ziua de 1 Iunie.

La Casa Avramide, cei mici au putut participa la ateliere de spin art și fotografie magnetică, iar la Centrul Muzeal „Delta Dunării“ (Acvariu) copiii au avut parte de baloane modelabile.

Surpriza zilei au fost personajele Mickey și Minnie cu care cei mici s-au jucat și s-au fotografiat.

Evenimentele au fost organizate de Consiliul Județean Tulcea, în parteneriat cu Centrul Cultural „Jean Bart“, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Delta Dunării“ Tulcea și Palatul Copiilor Tulcea.

Mulți ani cu multă veselie tuturor copiilor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top