Fără categorie

„Îmbracă un copac”- acțiunea caritabilă care a ajuns la nivel național, coordonată la Constanța de tinerii din TSD

Declanșată cu ceva timp în urmă de vecinii bulgari și preluată mai întâi în România de timișoreni, acțiunea caritabilă „Îmbracă un copac” a ajuns în cele din urmă și la Constanța. În weekend-ul trecut tinerii TSD din Constanţa s-au mobilizat și au iniţiat la Constanţa, în parcul de la Gară, o acţiune identică.

Mobilizarea tinerilor a început pe Facebook cu mesajul: 

„Dacă ai şi tu haine pe care nu le mai porţi te aşteptam să te alături iniţiativei TSD Constanta. De duminică 24.01.2016 până sâmbătă 30.01.2016 (inclusiv), îmbracă și tu un copac din Parcul de la Gară cu o haină groasă și/sau lasă căciulă, fular, mănuși, pulovere, pantaloni, încălțăminte într-o pungă .
PUNCT DE COLECTARE: În Parcul de la Gară şi la sediul TSD Constanța din Bulevardul Alexandru Lăpușneanu la parterul blocului LE 20 (zona Trocadero).
TSD Constanța va colecta hainele donate și le va distribui, zilnic, persoanelor fără adăpost din centrul de primire pentru persoane fără adăpost situat pe Strada Soveja (Gravity Park ) dar și copiilor nevoiași din mediul rural.
De asemenea, TSD Constanța sprijină identificarea oamenilor fără adăpost.”

Inițiativa TSD a reușit să atragă nesperat de mulți constănțenii care au venit și au donat piese de îmbrăcăminte care ulterior au fost date celor în nevoie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top