Politic

Huțucă: Societatea românească are nevoie de personalități feminine cu o înaltă ținută morală

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a vorbit despre importanța domniei reginei Elizabeta a II-a ce a influențat și inspirat generațiile secolului al XX-lea. Deputatul consideră că avem nevoie și în politica românească de astfel de modele, pentru că puterea exemplului rămâne amprenta pe care istoria o va consemna mereu.

„Zilele acestea, toți ochii lumii sunt ațintiți asupra suveranei care a fost un simbol grațios al secolului al XX-lea- regina Elizabeta a II-a a Regatului Unit – un model de echilibru, stabilitate și responsabilitate de care, până în ultima clipă din viața majestății sale, a dat dovadă. Mesajul pe care l-am adresat la Școala de Vară a Femeilor Liberale a fost exact despre aceste valori de care avem nevoie pe scena politică din România.
Ultima fotografie, cu două zile înainte să se stingă din viață, o arată pe regină în picioare învestind pe ultimul prim-ministru al Marii Britanii. Această poză în care o putem vedea zâmbind, privind în ochi pe cea care urma să preia conducerea, arată ce înseamnă un om de stat cu adevărat, o femeie puternică în urma căreia vor curge multe pagini despre ce a însemnat activitatea sa în serviciul public. De astfel de exemple avem nevoie în politica românească și sunt convins că în rândurile Organizației de Femei Liberale se află multe caractere puternice, ghidate de credință și iubire pentru români.
Societatea românească are nevoie de personalități feminine cu o înaltă ținută morală, demnitate umană și iubitoare de libertate, pentru că puterea exemplului rămâne amprenta pe care istoria o va consemna mereu”, a declarat Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top