Politic

Huțucă: Construirea stadionului Gheorghe Hagi a fost aprobată de Guvernul României

”Salut decizia Guvernului de a susține proiectul de investiții pentru noul stadion ”Gheorghe Hagi” din municipiul Constanța! Este o veste cât se poate de plăcută pentru toți locuitorii faptul că vom avea un nou stadion la standarde înalte, care va putea găzdui evenimente și competiții majore.
În același timp, este de apreciat tot efortul făcut, la nivelul administrației locale, de a convinge autoritățile centrale să realizeze această investiție de aproximativ 100 de milioane de euro. Prin realizarea investiției, Constanța ar putea deveni, din nou, un punct de reper pentru evenimente culturale și sportive de amploare.
Urmează 2 ani de muncă asiduă pentru realizarea proiectului și sper ca, în acest context critic, lucrurile să se deruleze într-un ritm normal, astfel încât Constanța și constănțenii să primească ceea ce merită cu adevărat, a transmis deputatul Bogdan Huțucă. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top