Actualitate

Horia Țuțuianu: Secția de Radioterapie a Spitalului Județean Constanța va fi funcțională din toamnă

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, anunță printr-o postare pe Facebook că în această toamnă Secția de Radioterapie a Spitalului Județean va fi funcțională.

“Secția de Radioterapie a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” va fi funcțională din această toamnă, așa cum am și promis! Lucrările de reabilitare și modernizare sunt aproape de finalizare, iar proiectul decurge conform planurilor. Suntem la etapa în care se montează sistemul de ventilație, în paralel cu racordarea la rețeaua electrică a acestei secții.

De asemenea, Computerul Tomograf Simulator a fost deja montat, urmând să ajungă și acceleratorul linear de particule, probele cu aceste aparate fiind programate după finalizarea lucrărilor la rețeaua de energie electrică. Suntem optimiști că vom primi autorizația de funcționare a acestei secții din partea Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare în următoarea perioadă, astfel încât, din toamnă, Secția de Radioterapie să fie redeschisă”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele Consiliului Județean Constanța.

Actualitate

To Top