Actualitate

Horia Teodorescu: Județul Tulcea va avea cele mai bune drumuri din țară

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, consideră cu județul Tulcea va avea cele mai bune drumuri din țară, în virtutea unor invistiții ce se realizează prin programe cu finanțare europeană și guvernamentală (precum PNDL). Teodorescu a remintit și de alte investiții din județ, precum: Podul peste Dunăre și Drumul Expres Tulcea – Constanța, modernizarea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, restaurarea unor importante obiective de patrimoniu cultural (Farul Vechi din Sulina, Casa Panaghia de la Babadag, Muzeul de Etnografie și Artă Populară din municipiul Tulcea), modernizarea Aeroportului Tulcea și noua Sală Polivalentă.

“Fără rezerve o spun, suntem județul care va beneficia de cele mai bune drumuri din țară. Știu că oamenii privesc cu scepticism ceea ce spun politicienii, o stare de fapt alimentată în mulți ani de vremelnice guvernări. Eu vreau să-i asigur pe tulceni că aceste investiții în modernizarea drumurilor județene se fac!
Concret, suntem la momentul în care avem deja organizare de șantier pe mai multe tronsoane de drumuri. Sunt fapte, nu vorbe.
Vreau să mulțumesc echipei din Consiliul Județean, oamenilor care au muncit să atragă surse de finanțare pe ITI, pe diferite scheme de finanțare europeană, din fonduri guvernamentale pe PNDL, bani care susțin aceste investiții pentru județul Tulcea, pentru tulceni.

Sunt multe alte investiții majore care se fac la Tulcea. Mă refer la Podul peste Dunăre și Drumul Expres Tulcea – Constanța, mă refer la modernizarea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, la restaurarea unor importante obiective de patrimoniu cultural: Farul Vechi din Sulina, Casa Panaghia de la Babadag, Muzeul de Etnografie și Artă Populară din municipiul Tulcea.
La fel, investițiile care s-au făcut pentru modernizarea Aeroportului Tulcea și, de asemenea, un proiect important pentru municipiu, o nouă Sală Polivalentă cu o capacitate de 4.500 de locuri”, a spus Președintele Consiliului Județean Tulcea.

Actualitate

To Top