Fără categorie

HiperColecţia cora te duce în lumea DreamWorks

Romania Hypermarche SA

Bucureşti – 28 septembrie 2011 - cora România aniversează 8 ani de prezenţă pe piaţa din România printr-o campanie cu totul şi cu totul specială, de data aceasta adresată copiilor. HiperColecţia cora DreamWorks se desfăşoară în perioada 6 septembrie – 19 decembrie, în toate hipermarketurile cora din Bucureşti, dar şi din ţară, şi este un proiect ce le aduce în prim plan pe faimoasele personaje DreamWorks: Shrek, Kung-Fu Panda, Motanul Încălţat, Madagascar şi Povestea unui Rechin.

HiperColecţia cora DreamWorks este un album- enciclopedie, dar şi o colecţie de jocuri ce vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de desene animate. Albumul conţine 96 de pagini şi poate fi achiziţionat din hipermarketurile cora la un preţ extraodinar de numai 16 lei, iar jetoanele şi autocolantele ce completează albumul se oferă gratuit la casele de marcat în funcţie de valoarea cumpărăturilor sau în funcţie de produsele partenere participante la ca…

Romania Hypermarche SA Bucureşti – 28 septembrie 2011 - cora România aniversează 8 ani de prezenţă pe piaţa din România printr-o campanie cu totul şi cu totul specială, de data aceasta adresată copiilor. HiperColecţia cora DreamWorks se desfăşoară în perioada 6 septembrie – 19 decembrie, în toate hipermarketurile cora din Bucureşti, dar şi din ţară, şi este un proiect ce le aduce în prim plan pe faimoasele personaje DreamWorks: Shrek, Kung-Fu Panda, Motanul Încălţat, Madagascar şi Povestea unui Rechin.

HiperColecţia cora DreamWorks este un album- enciclopedie, dar şi o colecţie de jocuri ce vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de desene animate. Albumul conţine 96 de pagini şi poate fi achiziţionat din hipermarketurile cora la un preţ extraodinar de numai 16 lei, iar jetoanele şi autocolantele ce completează albumul se oferă gratuit la casele de marcat în funcţie de valoarea cumpărăturilor sau în funcţie de produsele partenere participante la campanie. Toţi cei care vor să intre în lumea DreamWorks trebuie să colecţioneze până pe 19 decembrie cele 24 de jetoane şi 112 autocolante şi să se lase purtaţi într-o lume a copilăriei colorate şi vesele.

Campania HiperColecţia cora DreamWorks este prezentă şi on-line, prin intermediul platformei www.hipercolectiacora.ro, unde cei mici îşi pot completa albumul DreamWorks virtual şi pot participa la tragerea la sorţi pentru a caştiga saptămânal una din cele două console Nintendo Wii Black + Motion Plus + Wii Sports + Wii Sports Resort, puse în joc de cora România.

Mai mult, HiperColecţia cora DreamWorks propune surprize şi concursuri în hipermarketuri până pe 13 noiembrie. Însoţiţi de părinţi, micuţii sunt aşteptaţi să intre în competiţie la „Duel cu Marele Spadasin”, „Cea mai puternică voce”, „Vrăjirea cercului” sau să îşi dezvolte aptitudinile creative în „Atelierul de HiperColecţie” sau „HiperDecorare de Frescă”.

Operaţiunea HiperColecţia cora DreamWorks este sustinută printr-o campanie integrata: outdoor, radio, in-store, animaţii în şcoli şi mai ales in hipermarket-urile cora.

Detalii:

Ana Maria Florea, responsabil PR cora România, 0745 664 250, [email protected]

Camelia Popescu, responsabil Publicitate&Comunicare cora România, [email protected]; 0742 149 964
http://www.hipercolectiacora.ro/

Cuvinte cheie:  cora  HiperColecţie  DreamWorks  campanie  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top