Exclusiv

Gregorian Bivolaru, căutat de INTERPOL: Ne-au oferit 15 milioane și închiderea dosarului penal, dacă desființăm MISA!

Gregorian Bivolaru, guru al școlii de yoga MISA, (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut), îşi dă din nou în petec și aruncă, prin intermediul unui mesaj audio, un potop de acuzații, invective și jigniri împotriva „puterilor oculte”, „iluminaților”, „reptilienilorși șerpilienilor(„dușmani tradiționali” ai MISA), care ar urmări să îi distrugă organizația.

Furia lui Bivolaru a fost provocată de un fost cursant yoga, pe care îl acuză că face jocurile dușmanilor MISA”, doar pentru că a îndrăznit să spună că numărul participanților la spirala de hiatus (care a avut loc la sfârșitul lunii august, în cadrul taberei de vară de la Costinești) nu a fost așa de mare ca cel comunicat de organizatori.

Fugar în Finlanda, căutat de Interpol pentru trafic de persoane în formă agravată, Bivolaru le transmite din când în când adepților mesaje audio prin intermediul siteu-ului oficial al MISA. În ultimul mesaj, Gurul din Tărtășești nu a pierdut ocazia să dezvolte o conspirație la adresa celor care ar persecuta MISA și ar dori ca această organizație să dispară. Bivolaru a spus, nici mai mult nici mai puțin că „acești mari ticăloșii-ar fi propus un târg: dacă desființează școala de yoga, scapă de dosarul penal și mai primește și 15 milioane euro:

Vă amintim în acest context că acești mari ticăloși au urmărit să ne cumpere chiar și pe noi și ne-au oferit 15 milioane de euro pentru a desființa această școală spirituală împreună cu toate filialele ei și ne-au promis că, dacă vom face aceasta, lăsându-ne cumpărați, dosarul penal pe care l-au fabricat cu viclenie și abilitate în Finlanda împotriva noastră, va dispărea și apoi va fi anulat noul mandat de arestare ce ne vizează pe nedrept”.

Un mesaj similar a transmis Guru Bivolaru și în 2017, în cadrul unui interviu acordat din penitenciar, unde ispășea o altă pedeapsă. Doar suma care pretinde că i s-ar fi oferit era diferită, 6.666.000 de euro, aluzie la Numărul Fiarei”, din Apocalipsă:

Este interesant că, cu 10 zile înainte să ajung în Franța la acel târg de carte unde am fost arestat, am primit o scrisoare în care mi se propunea un târg, și anume să dau ordin, chiar așa se formula, să dau ordin să fie desființată școala de yoga, și mi se spunea că dacă am să fac aceasta și se va observa că am făcut aceasta o să primesc 6.666.000 de euro și după aceea va trebui să încetez să mă mai ocup de spiritualitate și să fac conferințe împotriva așa-zișilor iluminați”.

Limbaj ca la ușa cortului, marca Gregorian Bivolaru

Întorcându-ne la cursantul care a îndrăznit să contrazică cifrele oficiale transmise de organizație, Bivolaru îl acuză că face parte dintr-o hoardă de ticăloși care uită sunt plătiți cu sume considerabile pentru a scrie, fără încetare, fel și fel de răutăți, minciuni și calomnii, mulți dintre ei finanțați din fondurile secrete.

Prin urmare, acesta merită să fie atacat cu un limbaj total nedemn de un „lider spiritual”, cum pretinde Bivolaru că ar fi:

Ce te faci dobitocule plin de ură și răutate, dacă acum afli că în total au participat la respectiva spirală de hiatus peste 3600 de persoane? Fă eforturi, dacă mai ești capabil de eforturi benefice, ca nu cumva să pleznești de ciudă că, în realitate, la respectivă spirală de hiatus au participat peste 3600 de aspiranți.

Pentru că ura, răutatea imensă și orbirea spirituală a acestui nemernic este considerabilă, acest mincinos exagerează și apoi afirmă: <Estimez sub 1000 de participanți în acea spirală.>”.

În mesajul care se întinde pe mai mult de o oră, Bivolaru îl numește pe fostul adept: jigodie umană, dobitoc plin de ură și răutate, nemernic, mincinos, ticălos, nenorocit, cârcotaș plin de răutate și ură, om de nimic, cretin, orbit spiritual, aflat în stare demoniacă, gunoi uman, ticălos de calibru, jalnic, orb spiritual, plin de venin și ură, imbecil, mare cretin, cocoș turbat, posedat de demoni, dement.

Haideți să vedem care a fost afirmația care a stârnit atâta indignare și a făcut să curgă din buzele „sfinte” ale lui Guru un potop de injurii:

Nu insinuez că 500 nu ar fi un număr mare cu care să te poți lăuda. Dar de ce să exagerăm grosolan? Câteva mii, știi sigur, sincer! În poze, estimez sub 1000 de participanți în acea spirală.

Pe vremea când la MISA nu era totul pe bani, când nu trebuia să plătești ca să participi la spirale. În special pe vremea când nu trebuia să fii <legitimat> pentru a participa, erau întradevăr mii de participanți.

Dar mai toți se prefac că nu văd elefantul din mijlocul camerei, iar unii chiar nu îl văd de orbiți ce sunt. Ceilalți nu îndrăznesc să spună nimic, pentru că s-a dovedit că hoarde de dogmatici, lipsiți de discernământ și plini de răutate, vor sări asupra lor să îi lichideze.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top