Opinii

Gheorghe Moldovan a asigurat reabilitarea drumurilor şi locuinţele tinerilor căsătoriţi din Albeşti

În anul 2008 Căminul Cultural din satul Cotu Văii, comuna Albeşti, a fost dat spre administrare Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). Şeful administraţiei locale, Gheorghe Moldovan, susţine că nici până în ziua de azi nu s-a înfăptuit nici o acţiune în vederea reparării acestuia.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

 

Edilul localităţii precizează că ar fi fost mai bucuros dacă reprezentanţii CJC i-ar fi spus că nu se pot ocupa de îmbunătăţirea acestuia, în locul promisiunilor.

Cu toate acestea, până una alta, edilul îşi vede de proiectele sale care se desfăşoară atât în Albeşti, Cotu Văii, cât şi în Vârtop. Acestea constau în reabilitarea drumurilor interioare dar şi în asfaltarea drumului ce leagă Vâlcele de Cotu Văii. Pe un anumit segment, aceasta lucrare este deocamdată la stadiul de fundaţie.
„Avem de-a face cu un proiect care se derulează în colaborare cu oraşul Negru Vodă. Administraţia locală de acolo a asfaltat segmentul ce le-a revenit lor, iar acum noi trebuie să ne ocupăm de segmentul care se află pe teritoriul comunei noastre”, a menţionat Gheorghe Moldovan.
Principala satisfacţie a primarului din Albeşti este faptul că, pentru iarna ce se pare că-şi face bagajele, a reuşit să asigure necesarul de lemne pentru încălzirea sălilor de clasă în care studiau copiii din comună. Nici în această problemă se pare că Gheorghe Moldovan n-a reuşit să găsească sprijin la Consiliul Judeţean. Astfel, Primăriei şi Consiliului Local nu le-a rămas decât să pună mână de la mână, reuşind astfel să colecteze suma de 140 milioane ROL cu ajutorul cărora au achiziţionat 70 de tone de lemne.

Nici noul cartier al comunei nu a fost lăsat baltă, astfel încât, în primăvara ce se apropie cu paşi repezi, administraţia localcă va distribui cele 31 locuri de casă pentru tinerii căsătoriţi. Tot în această zonă, Gheorghe Moldovan încearcă să facă cât mai repede cu putinţă paşii necesari pentru asigurarea curentului electric, dat fiind faptul că există deja un studiu de fezabilitate şi un proiect tehnic de specialitate.
Într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat, Primăria mai are în vedere amenajarea unui stadion în Albeşti, proiect ce se ridică la şase miliarde de ROL, dintre care 15% vor reprezenta veniturile provenite de la bugetul local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top