Politic

George Șișcu: Trebuie să consolidăm relațiile comerciale și culturale cu Turcia

Deputatul George Șișcu a participat la un eveniment notabil al comunității turce de afaceri din București, la invitația domnului Ensar Duman, în noul restaurant pe care acesta l-a inaugurat, Duman Herăstrău. La această cină festivă au fost prezenți în jur de 100 de persoane, printre care membri ai Grupului de prietenie cu Republica Turcia din Parlamentul României și domnul Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul Republicii Turcia în România.
Sărbătoarea sfârșitului Ramadanului a fost motivul întâlnirii, un moment semnificativ în cultura musulmană ce trebuie sărbătorit în comunitate. Cu acest prilej, comunitatea turcă de afaceri din România și membrii Grupului de prietenie cu Republica Turcia au avut ocazia să socializeze și să discute despre diferite subiecte referitoare la schimburile culturale și comerciale dintre cele două țări.

„Zilele trecute am luat parte la un eveniment deosebit al comunității turce, de business, din București, la invitația domnului Ensar Duman, în cadrul noului restaurant pe care acesta l-a deschis, Duman Herăstrău. Ne-am bucurat de prezența Excelenței Sale Domnul Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul Republicii Turcia în România. Motivul întâlnirii, pe lângă acela de socializare, l-a reprezentat bucuria sfârșitului Ramadanului, un moment care, prin tradiția musulmană, se cuvine a fi sărbătorit în sânul comunității.
Cina festivă organizată la București s-a bucurat de prezența a circa 100 de persoane, între care și noi, membrii Grupului de prietenie cu Republica Turcia din Parlamentul României.
Turcia este, pe lângă o națiune prietenă cu care avem încheiat un Parteneriat Strategic de mai bine de un deceniu, și un membru important al NATO, este al doilea cel mai important partener comercial din afara UE al României și prima destinație din afara UE pentru exporturile românești. Comunitatea de afaceri turcă din România este una extrem de importantă și deschisă. Mă bucură că am ocazia ca, prin dialog, și acțiunea parlamentară, să sprijin schimburile noastre culturale și comerciale”, a declarat George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top