Politic

George Șișcu se alătură Comisiei de Buget-Finanțe: Voi continua să vă țin la curent cu activitatea din fiecare comisie în care activez

Deputatul George Șișcu a fost ales membru al Comisiei de Buget-Finanțe. După ce a primit încrederea și votul colegilor săi liberali, deputatul Șișcu și-a exprimat recunoștința și hotărârea de a se dedica cu aceeași energie acestui nou rol, alături de funcțiile sale anterioare în comisiile de Transporturi și Infrastructură, precum și în cea pentru Românii de Pretutindeni, unde deține și funcția de secretar.
Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul Șișcu a subliniat importanța muncii desfășurate în comisiile parlamentare, adesea percepută ca fiind tehnică și aridă. Acesta a subliniat că în aceste comisii se conturează forma finală a legilor, se depun și se votează cele mai semnificative amendamente, iar rapoartele și avizele emise au un impact major asupra parcursului legislativ și sunt obligatorii înainte de votul final din plen.
De asemenea, deputatul George Șișcu a asigurat cetățenii că va ține comunitatea informată cu privire la activitatea sa în cadrul comisiilor, deoarece inițiativele discutate și adoptate aici au un impact direct asupra vieții fiecărui român, odată ce devin legi și sunt publicate în Monitorul Oficial.

„Am devenit, prin votul colegilor mei liberali, membru al Comisiei de Buget-Finanțe, una dintre comisiile de forță ale Camerei Deputaților. Le mulțumesc acestora pentru încredere și îi asigur că voi dedica la fel de multă energie și acestui nou rol, pe lângă cel de membru în comisiile de Transporturi și Infrastructură și cea pentru Românii de Pretutindeni (unde îndeplinesc și funcția de secretar).
Munca în comisii este adeseori privită ca tehnică, aridă. Însă aici iau forma finală legile, aici sunt depuse și votate cele mai importante amendamente. Rapoartele sau avizele pe care noi le emitem sunt esențiale în parcursul unei legi și obligatorii înainte de votul final din plen.
Prin postările pe această pagină voi continua să vă țin la curent cu activitatea din fiecare comisie în care activez, deoarece săptămânal discutăm inițiative care, odată devenite legi și publicate în Monitorul Oficial, au un impact direct în viața fiecărui român. Munca noastră în comisiile parlamentare constituie, de altfel, un punct esențial în activitatea săptămânală, pe lângă ședințele de plen al Camerei Deputaților sau de plen reunit”, a afirmat deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top