Politic

George Șișcu: România are nevoie de alegeri parlamentare pentru că este necesară o clarificare urgentă a tabloului politic

Deputatul tulcean George Șișcu consideră că există un singur hop electoral pentru ca România să se liniştească din punct de vedere politic și anume alegerile parlamentare, pentru că până în 2024 nu va mai exista nici un alt scrutin. Parlamentarul consideră că după această clarificare a tabloului politic vor urma patru ani de construcţie neîntreruptă în care se vor realiza proiecte serioase.

Vor fi patru ani de construcţie neîntreruptă în această ţară, iar dacă vom pune osul la treabă şi vom face proiecte serioase, astfel încât să atragem cât mai mulţi bani europeni, atunci România va arăta altfel peste câţiva ani.
Avem nevoie de alegeri parlamentare în decembrie, din două motive. În primul rând pentru a încheia şirul nesfârşit al alegerilor început anul trecut. Au fost mai întâi alegerile europarlamentare din mai 2019, când românii l-au oprit pe Dragnea să ne scoată din Europa. Au venit apoi prezidenţialele, când preşedintele Klaus Iohannis şi-a reconfirmat mandatul, în ciuda încercărilor PSD, jalnice de altfel, de a arăta că şeful statului nu merită să rămână la Cotroceni. A treia rundă de alegeri s-a consumat la sfârşitul lunii septembrie, când românii şi-au ales reprezentanţii în administraţia locală şi judeţeană.

Însă cercul se va închide abia pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, când PSD trebuie să primească exact ceea ce merită, după ce timp de trei ani a întors ţara pe dos, doar pentru ca liderii partidului să scape de Justiţie.

Pe de altă parte, România are nevoie de alegeri parlamentare pe 6 decembrie pentru că este necesară o clarificare urgentă a tabloului politic. Actualul Parlament nu mai este reprezentativ, lucru demonstrat nu doar de sondaje, ci de cele trei rânduri de alegeri pe care le-am avut în ultimele 17 luni. Guvernul are nevoie de o majoritate solidă în spate, fără să mai apară mereu aceleaşi tertipuri de tip PSD prin care multe iniţiative să fie blocate.

Toţi politicienii care cer amânarea alegerilor se gândesc doar la interesul personal şi al partidului din care fac parte. Le e frică nu de Covid, ci de întâlnirea cu electoratul, pentru că nu au nici ce propune, dar şi pentru că ştiu că alegătorii îi vor pedepsi pentru dezmăţul din epoca Dragnea”.

George Șișcu
Deputat PNL în Parlamentul României

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top