Politic

George Șișcu – Raportul ședinței Comisiei de Transporturi și Infrastructură din această săptămână

Deputatul George Șișcu prezintă raportul ședinței Comisiei de Transporturi și Infrastructură din această săptămână și anunță că discuțiile s-au concentrat pe o serie de acte normative din aria regimului juridic al drumurilor, precum și al circulației pe drumurile publice.

George Șișcu – Raportul ședinței Comisiei de Transporturi: Stabilirea unui termen clar pentru predarea permisului după finalizarea unui proces

„Una dintre propunerile discutate urmărește clarificarea intervalului în care conducătorul auto poate preda permisul de conducerea după rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești. Inițiativa discutată introduce în lege astfel:

Suspendarea exercitării dreptului de a conduce se reia în ziua următoare celei în care a fost predat permisul de conducere, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești prin care instanța a respins plângerea împotriva procesului verbal de constatare și sancționare a contravenției. Sancțiunea contravențională complementară constând în suspendarea dreptului de a conduce își produce efectele în termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii judecătorești titularului permisului.

În cadrul aceleiași ședințe am examinat și două comunicări ale Comisiei Europene privind ambițiile UE pentru energia din surse regenerabile offshore și planul de acțiune european pentru energia eoliană”, a transmis George Șișcu.

Citește și: Șișcu: Drumurile expres ale Dobrogei (dezvaluiri.ro)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top