Politic

George Șișcu: PSD este ocupat cu moțiunea, liberalii propun și implementează proiecte care asigură prosperitate comunităților locale

Deputatul tulcean George Șișcu consideră că insistența cu care PSD vorbește despre moțiunea de cenzură arată că acest partid nu are nici un proiect concret pentru România, singura preocupare a social-democraților fiind să demoleze tot ce nu le convine politic.

Să vii tu partid de opoziție acum, în momente dificile nu doar pentru România, ci pentru întregul mapamond, și să depui moțiune de cenzură arată lipsă de maturitate politică, iresponsabilitate și cinism.
Guvernul se concentrează în această perioadă pe măsurile de combatere a crizei generate de pandemia de coronavirus, iar ultimele zile au demonstrat că suntem pe un trend descrescător în privința numărului de cazuri. Același lucru s-a întâmplat și în luna mai, când guvernul a găsit cele mai bune soluții pentru a tempera pandemia, în timp ce PSD alimenta constant neîncrederea, ba chiar punea guvernului bețe în roate în Parlament. S-a încercat atunci să se creeze haos legislativ și să nu poată fi menținută starea de alertă la nivel național.

Dezbaterile politice sunt firești, democrația însemnând și discuții în contradictoriu între actorii politici. Dar există linii care nu pot fi depășite, sănătatea românilor fiind una dintre temele sensibile ce nu pot fi negociate. Când ești într-o pandemie atât de gravă la nivel mondial, orice dispută pe chestiunile mărunte trebuie să treacă în plan secund.
PSD s-a discreditat în aceste zile prin încăpățânarea introducerii moțiunii de cenzură în Parlament.

Social-democrați folosesc însă acest subiect și pentru a opri hemoragia din partid. Totuși, e comic să vezi cum unii fruntași PSD se înghesuie lângă Marcel Ciolacu la congres, dar în același timp își scot sigla de partid de pe materialele lor electorale.

În ceea ce ne privește, noi, liberalii, propunem o campanie curată, în care vom discuta despre proiecte și viziuni, dar și despre soluțiile pentru dezvoltarea comunităților locale.

Cei mai mulți dintre români au văzut cum arată orașele conduse de edili liberali și cât de bine sunt administrate, iar Clujul și Oradea sunt doar două dintre exemple. PSD nu are cu ce se lăuda la acest capitol, blocarea guvernului PNL fiind singura lor preocupare”.

George Șișcu
Deputat, Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Tulcea

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top