Politic

George Șișcu, membru al Comisiei culturale și educaționale a Adunării Naționale Bisericești

„Am participat astăzi la Palatul Patriarhiei Române, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul“, la ședința de constituire a Adunării Naționale Bisericești (în calitatea mea de membru), prezidată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.
A fost pentru mine un moment cu o încărcătură deosebită și port o responsabilitate care mă onorează în numele Episcopiei Tulcii.
Adunarea Națională Bisericească este organismul central deliberativ al Bisericii Ortodoxe Române, pentru problemele administrative, sociale, culturale, economice și patrimoniale.
Adunarea Națională Bisericească este alcătuită din câte trei reprezentanți ai fiecărei eparhii, un cleric și doi mireni, delegați de Adunările Eparhiale, pe termen de patru ani.
În ceea ce mă privește, mandatul mi-a fost conferit prin semnătura Preasfințitului Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, în urma alegerii făcute în cadrul Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii.
În cadrul Adunării Naționale Bisericești îndeplinesc și rolul de membru al Comisiei culturale și educaționale a acestui important for al Bisericii Ortodoxe Române”, a transmis George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top