Politic

George Șișcu: La mulți ani, tulceni! La mulți ani nouă, tuturor românilor!

Deputatul George Șișcu a participat în mijlocul locuitorilor din Tulcea, la spectacolul „Hai, tulceni, la hora mare!“, organizat de Primăria Municipiului reședință de județ și de către Consiliul Județean, cu participarea Ansamblului Artistic Profesionist Baladele Deltei, Ansamblului Artistic „Danubius“ al Centrului Cultural „Jean Bart“ sau trupei Provincialii.

„M-am bucurat să văd atât de multă lume venită pentru acest eveniment, marcând Ziua Unirii Principatelor Române și îi felicit pe organizatori și pe toți artiștii care au întreținut o atmosferă de reală sărbătoare.

La mulți ani, tulceni! La mulți ani nouă, tuturor românilor”, a transmis deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top