Politic

George Șișcu, despre ultramaratonistul Sorin Andrici: Duce cu el Tulcea și România pretutindeni în lume

Într-o lume în care performanța și dedicarea sunt adesea trecute cu vederea, deputatul George Șișcu ne reamintește importanța acestora prin cuvintele adresate sportivului Sorin Andrici, ultramaratonistul de clasă mondială. Șișcu afirmă că prin eforturile sale, Andrici nu doar că a pus Tulcea pe harta mondială a sportului, dar a și inspirat pe mulți prin pasiunea și dedicarea sa.

„Mă simt privilegiat să mă pot însoți în această viață cu prieteni precum Sorin Andrici, un sportiv remarcabil și un model și pentru tânăra generație, nu doar pentru generația mea. Sorin aleargă în competiții de ultramaraton de talie mondială și 600 de kilometri și duce cu el Tulcea și România pretutindeni în lume.

M-am bucurat să fiu alături de el astăzi la competiția organizată de el, „The Last Survivor from România – Tulcea”, BACKYARD ULTRA, la Plaja Lac Ciuperca, alături de colegul meu Ștefan ILIE, Primarul Municipiului Tulcea. Am sărbătorit spiritul curat de competiție, plăcerea de a face sport și performanța.

Performanță se poate face și în administrație. Am iubit și practicat dintotdeauna sportul și e mult loc de mai bine în județul Tulcea atunci când vine vorba despre sprijinirea activităților sportive pentru tineri. Este un subiect care mă preocupă și de care mă voi ocupa îndeaproape la Consiliul Județean.

Felicitări, Sorin, pentru toate performanțele tale și pentru faptul că dăruiești atât de mult comunității noastre tulcene, că inspiri prin dăruirea ta”, a transmis George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top