Politic

George Șișcu, despre noua sesiune parlamentară: Linia PNL înseamnă responsabilitate guvernamentală, fără accente populiste

Deputatul liberal George Șișcu afirmă că reprezentanții partidului pe care îl reprezintă sunt preocupaţi de investiţii şi dezvoltare și îi invită și pe partenerii de coaliție să dea dovadă de aceeaşi maturitate. 
„A început o nouă sesiune parlamentară în care vom avea de aprobat proiecte importante în domenii-cheie, precum Justiţia sau Educaţia. De asemenea, vom avea de trecut o iarnă care nu se anunţă uşoară şi suntem pregătiţi să votăm în Parlament acele inițiative menite să asigure stabilitate economică.
În aceeaşi măsură, voi fi la fel de preocupat la problemele judeţului nostru, voi continua să am întâlniri în teritoriu şi voi sprijini cu toate forţele proiectele tulcenilor.
Așa cum am discutat şi la reuniunea regională de la Constanţa, linia PNL înseamnă responsabilitate guvernamentală, fără accente populiste. Suntem preocupaţi de investiţii şi dezvoltare, prioritare fiind acele proiecte care asigură dezvoltare comunităţilor locale. Aşteptăm aceeaşi maturitate şi din partea colegilor noştri din coaliţia guvernamentală. Promisiunile pripite nu fac bine ţării şi pot dezechilibra economia.
Ne aşteaptă o sesiune parlamentară încărcată, dar formăm o echipă liberală puternică şi suntem determinaţi să punem în aplicare programul de dezvoltare pentru care am primit voturile tulcenilor şi românilor”, a transmis Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top