Politic

George Șișcu, de Bobotează: Sfințirea apelor simbolizează purificarea și reînnoirea spirituală

Astăzi celebrăm una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin – Boboteaza, cunoscută și ca Botezul Domnului. Cu această ocazie, deputatul tulcean George Șișcu a transmis:

„Acest moment marchează începutul misiunii publice a lui Iisus și ne reamintește de importanța botezului în propria noastră viață spirituală și de angajamentul nostru față de credință.

Slujbele religioase speciale care se țin astăzi și urmarea unor tradiții unice, cum ar fi sfințirea apelor, simbolizează purificarea și reînnoirea spirituală”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top