Politic

George Șișcu: Dacă într-adevăr sunt atât de preocupaţi de sănătatea românilor, de ce PSD nu a grăbit în Parlament proiectul votului electronic?

Deputatul George Șișcu acuză PSD că încercă să amâne alegerile, în aparență din cauza pandemie, dar că în realitate în spatele acţiunilor social-democraţilor s-ar ascunde intenţia de a bloca zi de zi guvernarea liberală. 

În vară, cei din PSD, dar şi acoliţii acestui partid strigau că nu se mai poate cu mască şi că spitalele sunt lagăre.
Iată ce spunea liderul PSD, Marcel Ciolacu în luna iulie, când guvernul Orban propunea prelungirea stării de alertă: «În niciun caz nu vom permite transformarea țării în lagăr medical». Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea invoca tot atunci faptul că doar 4 bucureşteni din 11.000 de oameni testaţi de Primărie au coronavirus. Cu alte cuvinte, Covidul ar fi doar o invenţie a liberalilor.​
Între timp, pandemia s-a înteţit, iar cei din PSD au abandonat rapid placa anti-Covid, pozând acum în cei mai înverşunaţi apărători ai sănătăţii românilor.

Într-o ţară cu o democraţie stabilă, comportamentul instabil al unui astfel de partid ar fi taxat aspru. Probabil că românii o vor face, pentru că nu poţi avea încredere într-o formaţiune condusă de oameni care îşi schimbă radical opiniile în decurs de numai câteva luni.

PSD trebuie să rămână în opoziţie pentru a le da şansa să se reformeze şi pentru a avea suficient timp să reflecteze asupra greşelilor grave comise în timpul guvernelor manevrate de Liviu Dragnea. Nu a trecut decât un an şi jumătate de când PSD era pe punctul de a scoate România din Europa.

Ţara noastră va trece în următorul mandat prin modificări profunde. Vor fi investiţii fără precedent în România, după ce Uniunea Europeană ne-a aprobat 80 de miliarde de euro pentru dezvoltare.

Avem nevoie de proiecte serioase, avem nevoie de hotărâre şi de oameni competenţi care să atragă aceşti bani. În parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis, cel care a avut rolul decisiv în obţinerea acestei sume, guvernul PNL se angajează să transforme România într-un imens şantier. Avem nevoie de autostrăzi, de căi ferate, de spitale şi de şcoli. Românii s-au săturat de gâlceavă şi de politica măruntă a dezinformărilor pe care o practică PSD-ul.

Dacă erau cu adevărat preocupaţi de soarta românilor, liderii PSD puteau grăbi în Parlament proiectul votului electronic, care s-ar fi dovedit util în perioada pandemiei. Au majoritate, era necesară doar voinţa politică.

Dar social-democraţii nu suflă o vorbă despre acest proiect, pentru că ei ştiu că dacă ar fi aprobat, atunci şansele lor de a mai ajunge vreodată la putere s-ar diminua drastic.

România va depăşi cu bine pandemia, apoi cu o majoritate solidă în Parlament, guvernul liberal va demara cel mai amplu proiect de modernizare al României.

George Șișcu
Deputat PNL în Parlamentul României

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top