Politic

George Șișcu: Avem nevoie de cât mai multe investiții străine în România

Deputatul tulcean George Șișcu anunță că numărul firmelor cu capital străin deschise în primele nouă luni ale acestui an este cu aproape o treime mai mare față de anul precedent. Șișcu consideră că această situație ne arată că investitorii străini au încredere în economia românească, iar pentru ca România să prospere trebuie să continue pe acest drum.
„Pare o veste printre altele, dar, în fapt, ne semnalează încrederea în economia românească din partea investitorilor străini.
Nu, nu este deloc puțin lucru și demonstrează că, în ciuda crizelor pe care le traversăm, Guvernul României condus de premierul liberal Nicolae Ciucă și-a făcut treaba și a demonstrat străinilor care vin cu capital și investesc în țara noastră că suntem o piață atractivă și cu mare posibilitate de creștere.
Eu cred că am trecut de mult de etapa lui „nu ne vindem țara“. Astăzi unele dintre cele mai bune salarii sunt oferite de companiile multinaționale românilor, care dovedesc talent și hărnicie. România a progresat și datorită capitalului străin, iar aici mai e încă mult loc de investiții din partea partenerilor noștri de-acum tradiționali, Vest-Europeni și americani”, a transmis George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top