Politic

George Șișcu: A început o sesiune parlamentară provocatoare

Deputatul George Șișcu anunță că în această săptămână Parlamentul României se confruntă cu una dintre cele mai dificile sesiuni ale mandatului, întrucât o serie de pachete legislative esențiale urmează să fie discutate și adoptate. Șișcu mai afirmă și că Partidul Național Liberal își asumă un program legislativ ambițios în Parlament, axat pe reforme și progres.
„Am început în această săptămâna una dintre cele mai provocatoare sesiuni parlamentare ale acestui mandat, întrucât o serie de pachete legislative extrem de importante urmează a fi dezbătute și adoptate. Ca partid de guvernământ, PNL își asumă o agendă legislativă ambițioasă în Parlamentul României, dedicată reformelor și dezvoltării.
Situația pensiilor de serviciu (așa-numitele pensii speciale) urmează să fie reglementată în Parlament, cu atât mai mult cu cât avem jalon „roșu“ în Planul Național de Redresare și Reziliență și de îndeplinirea sa satisfăcătoare în raport cu Comisia Europeană depind toți banii alocați României.
Legile Educației, rod al proiectului prezidențial „România Educată“ urmează, de asemenea, să intre în dezbatere parlamentară în cadrul acestei sesiuni. După ce PNL și-a asumat și a livrat cu succes noile Legi ale Justiției (fapt ce a condus la ridicarea MCV-ului la finalul anului trecut), pachetul care se referă la învățământul preuniversitar și universitar va fi o altă promisiune îndeplinită, în plan legislativ, de către echipa liberală.
Echipa parlamentarilor liberali va susține și în această sesiune în mod activ inițiativele Guvernului condus de premierul Nicolae Ciucă, Președintele PNL și va contribui la stabilitatea asigurată de actuala coaliție”, anunță deputatul tulcean George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top